Over ons

Een toonaangevende speler in de markt van LED verlichting

De webshop ENLITELIGHTING.NL is een onderdeel van LedSupport B.V. en volledig gewijd aan de producten van AURORA ENLITE.

Als specialist in verlichtingsartikelen onderzochten wij in 2008 al de eerste LED alternatieven voor conventionele verlichting.

Aan de hand van de bevindingen zijn in de loop der jaren eigen producten ontwikkeld welke zeer goed zijn ontvangen door onze grote klantenkring, zowel binnen Nederland als ver daarbuiten. Daarnaast is een portfolio opgebouwd van fabrikanten die voldoen aan onze hoge eisen en waarvan wij dus concessiehouder zijn. Op deze manier kunnen wij voorzien in vrijwel alle LED wensen. Zowel op projectbasis als op basis van ” direct-sales”.

LedSupport B.V. is inmiddels uitgegroeid tot een kenniscentrum met veel expertise op nagenoeg elk toepassingsgebied van LED verlichting. Met een eigen team van designers, specialisten, installateurs en een eigen productie- en onderzoekscentrum is LedSupport B.V. een toonaangevende speler in de markt van LED verlichting.

SHOPPING CART

close